Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІДО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 50 • К 50
Заяв 16
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Берташ В. І. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Дейнека Д. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Дудинець А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Лось В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Лукіян Р. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Мосієць Р. О. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Полтавець Р. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Рябчун Є. С. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Соя В. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Сребродольський Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Циновий І. З. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Шевчук О. А. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Кобозєв О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Ліпський В. Б. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Комищук О. А. 0.000 Затримано
16 Демиденко А. І. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)