Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІДО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 30 • К 30
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Єльченко Р. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Коваль В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Куліш А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Перерва Ф. В. 0.000 До наказу (к) done
5 Пиндрик С. С. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Семенко С. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Філігінський В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Бадрак А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Щиголь С. І. 0.000 Затримано
10 Берташ В. І. 0.000 Затримано