Зачекайте...

181 Харчові технології

РГ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 11 • К 11
Заяв 9
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Омелянчук О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Степашко Є. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Миронюк М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Турчин Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Секундов А. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Стовпяцький М. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Міщенко Д. А. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Рибаченко Д. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Висоцький Б. Я. 0.000 Рекомендовано (к)