Зачекайте...

181 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 4м
ВМ 12 • БМ 10 • К 2
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 0.5
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Співбесіда , k=1 , мін.бал 130
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Скрипка В. В. 194.000 Деактивовано (зарах. на б) 194
  • Співбесіда: 194
  • РК: 1.04
2 Полушвайко К. Л. 193.000 Деактивовано (зарах. на б) 193
  • Співбесіда: 193
  • РК: 1.04
3 408-8429708 І. О. 170.000 Деактивовано (зарах. на б) 170
  • Співбесіда: 170
  • РК: 1.04
4 408-8554529 Т. В. 165.000 Деактивовано (зарах. на б) 165
  • Співбесіда: 165
  • РК: 1.04
5 Рудь А. В. 164.000 Деактивовано (зарах. на б) 164
  • Співбесіда: 164
  • РК: 1.04