Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 11 • К 11
Заяв 27
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Харчук О. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Лисий М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Гуменюк В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Войцех І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Бацман Ю. П. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Базилівський В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Завала О. І. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Гук О. І. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Якимчук О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Войнаровський П. П. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Хейлик Є. І. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Баліцький М. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Овчарук О. Р. 0.000 Зареєстровано
14 Седляр А. О. 0.000 Зареєстровано
15 Патлатий А. В. 0.000 Зареєстровано
16 Гляс А. М. 0.000 Зареєстровано
17 Обухов В. І. 0.000 Зареєстровано
18 Кудельський В. В. 0.000 Зареєстровано
19 Гончаревич І. В. 0.000 Зареєстровано
20 Білик В. С. 0.000 Зареєстровано
21 Богославець В. С. 0.000 Зареєстровано
22 Мартинюк В. О. 0.000 Зареєстровано
23 Віннік Ю. С. 0.000 Зареєстровано
24 Віннік І. С. 0.000 Зареєстровано
25 Дубров І. А. 0.000 Зареєстровано
26 Мартинюк І. О. 0.000 Зареєстровано
27 Нетяга С. О. 0.000 Відхилено (к)