Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма •
ВМ 36 • К 36
Заяв 8
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сільченко П. С. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Зайцева Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Шехова А. П. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Шевчик К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Лук`яненко Р. С. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Піскова К. А. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Маслова І. І. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Счастливцев В. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)