Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма •
ВМ 20 • БМ 2 • К 18
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1.5
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Здор А. А. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04
done_all
2 Банару О. Г. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04
done_all
3 Мартисевич О. І. 125.000 До наказу (к) 125
  • Співбесіда: 125
  • РК: 1.04
done_all