Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІБХБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Якість та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лиса А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Гавреліца Н. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Ворнічес М. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Берник І. А. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Долга І. А. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Пинтелюк М. С. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Татарин С. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Шевчук М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Горбач Ю. В. 0.000 Рекомендовано (к)