Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 4 • К 4
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 26
  • Конкурс на бюджет: 2.4
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 45
  • Конкурс на бюджет: 3.6
  • Рекомендовано всього: 44
  • Рекомендовано на бюджет: 10
  • Рекомендован на контракт: 34
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гусак А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Сербул В. П. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Федоров Д. О. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Голубцов Д. С. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Котлубовська М. М. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)