Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології м’ясних і рибних продуктів
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 26
  • Конкурс на бюджет: 2.4
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 45
  • Конкурс на бюджет: 3.6
  • Рекомендовано всього: 44
  • Рекомендовано на бюджет: 10
  • Рекомендован на контракт: 34
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ільчук Н. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Сербул В. П. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Голубцов Д. С. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Сєрченко Я. В. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)