Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 9 • К 9
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 26
  • Конкурс на бюджет: 2.4
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 45
  • Конкурс на бюджет: 3.6
  • Рекомендовано всього: 44
  • Рекомендовано на бюджет: 10
  • Рекомендован на контракт: 34
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гречанов І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Чумаченко А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Федоров Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Чудак А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Лакизюк О. І. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Сербул В. П. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Краєва К. О. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Голубцов Д. С. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Лизанець С. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
10 Козлова Д. А. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
11 Грисюк В. С. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
12 Котлубовська М. М. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)