Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 40 • К 40
Заяв 37
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 22
  • Рекомендован на контракт: 22
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Іваськів А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Хмельовська Т. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Проценко А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Кузьменко Б. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Власюк М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Кумеда В. Я. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Гулянська І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Шокун А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Тупіка А. С. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Кравчук А. С. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Окунєв В. О. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Євдокименко Ю. В. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Швидкий Я. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Абдрахімов Т. К. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Зоріна У. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Савіцький В. О. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Черненко Д. Є. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Малунов М. Б. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Красуля О. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Висоцький Б. Я. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Ковбасюк В. А. 0.000 Рекомендовано (к)
22 Ротаєнко О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
23 Ляшенко А. М. 0.000 Рекомендовано (к)
24 Булигіна Н. І. 0.000 Рекомендовано (к)
25 Мотрич В. О. 0.000 Рекомендовано (к)
26 Янковська К. О. 0.000 Рекомендовано (к)
27 Баришполець Д. А. 0.000 Рекомендовано (к)
28 Знов`юк А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
29 Ханенко М. О. 0.000 Рекомендовано (к)
30 Крижанівський М. М. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
31 Сич Д. О. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
32 Щербаков Н. В. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
33 Гутман Т. І. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
34 Козлова О. В. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
35 Щербаков Д. М. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
36 Макарова А. О. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
37 Скидан Н. В. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)