Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 18
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ліщук І. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Сидорук Д. О. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Басиста В. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Черненко Д. Є. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Знов`юк А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Руських Ю. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Діденко І. В. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Ємельянов Р. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Ковбасюк В. А. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Ющук С. Ю. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
11 Ляпкало Д. С. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
12 Данильчук Б. І. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
13 Макарова А. О. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
14 Романенко Д. О. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
15 Науменко О. А. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
16 Діхтяр Д. В. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
17 Крисько Л. Ю. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
18 Сич Д. О. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)