Зачекайте...

181 Харчові технології

НМХТТ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 4
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кравченко О. Т. 154.722 До наказу (к) 127 171
  • Українська мова: 127
  • Географія: 171
  • РК: 1.07
done_all
2 Ярошенко І. С. 144.450 До наказу (к) 148 126 138
  • Українська мова: 148
  • Математика: 126
  • Біологія: 138
  • РК: 1.07
done_all
3 Шабардіна А. С. 140.919 До наказу (к) 148 121 134
  • Українська мова: 148
  • Математика: 121
  • Біологія: 134
  • РК: 1.07
done_all
4 Писаренко Б. М. 133.322 До наказу (к) 136 100 169
  • Українська мова: 136
  • Математика: 100
  • Історія України: 169
  • РК: 1.07
done_all
5 Медвідь Д. С. 163.282 Деактивовано (зарах. на б) 143 167
  • Українська мова: 143
  • Географія: 167
  • РК: 1.07
6 Коробко М. Ю. 141.337 Деактивовано (зарах. на б) 145 131 121
  • Українська мова: 145
  • Математика: 131
  • Іноземна мова: 121
  • РК: 1.07