Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТСБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 12
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 31
  • Конкурс на бюджет: 0.51
  • Зараховано: 25
  • Оригіналів: 25
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Балануца Д. А. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Громова О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Свята О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Пастушенко І. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Бойко С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Мочарний М. І. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Скляр В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Барда Т. С. 0.000 Відмова
9 Кавака М. О. 0.000 Відмова done
10 Сажнєв А. О. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
11 Ігнатенко С. С. 0.000 Відмова
12 Кощіц Д. В. 0.000 Відмова