Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІДО Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 40 • К 40
Заяв 33
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 20
  • Оригіналів: 20
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ареф`єв В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Барта Д. З. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Гередчук А. М. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Джумамуратов Д. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Джумамуратов Р. С. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Зюзіков С. О. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Кольцова В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Молодецький С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Назаренко С. А. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Нікулін В. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Остапенко Л. О. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Петраченко Я. О. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Ромась В. В. 0.000 До наказу (к) done
14 Рудь С. А. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Смаровоз Ю. В. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Степанюк Ю. О. 0.000 До наказу (к) done_all
17 Трус В. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
18 Турченко А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
19 Тягній А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
20 Яковлєва В. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
21 Калашник А. А. 0.000 Рекомендовано (к)
22 Кир`янова В. О. 0.000 Рекомендовано (к)
23 Литвин А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
24 Лук`янова О. І. 0.000 Рекомендовано (к)
25 Ляшенко А. Я. 0.000 Рекомендовано (к)
26 Савчук В. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
27 Баглюк М. О. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
28 Кісіль Р. В. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
29 Максименко Д. С. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
30 Меркурій Б. О. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
31 Мурашко В. С. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
32 Шептій В. А. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
33 Яготин Ю. В. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)