Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 16 • БМ 15 • К 1
Заяв 16 • Конкурс на бюджет 1.07
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кузьма М. М. 173.000 До наказу (б) 173
  • Співбесіда: 173
done_all
2 Льода Ю. О. 157.000 До наказу (б) 157
  • Співбесіда: 157
done_all
3 Калитич Т. М. 154.000 До наказу (б) 154
  • Співбесіда: 154
done_all
4 Князєв А. О. 152.000 До наказу (б) 152
  • Співбесіда: 152
done_all
5 Ульяницький Я. В. 151.000 До наказу (б) 151
  • Співбесіда: 151
done_all
6 Сердюк А. А. 148.000 До наказу (б) 148
  • Співбесіда: 148
done_all
7 Цурак Б. І. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
done
8 Ярошевич М. І. 136.000 До наказу (б) 136
  • Співбесіда: 136
done_all
9 Глуховцов А. О. 135.000 До наказу (б) 135
  • Співбесіда: 135
done_all
10 Балух А. В. 162.000 Рекомендовано (б) 162
  • Співбесіда: 162
11 Крохмаль Ю. Я. 160.000 Рекомендовано (б) 160
  • Співбесіда: 160
done
12 Леньо Ю. В. 174.000 Деактивовано (зарах. на б) 174
  • Співбесіда: 174
13 Кузьмін Н. В. 161.000 Деактивовано (зарах. на б) 161
  • Співбесіда: 161
14 Тишківський Ю. М. 154.000 Деактивовано (зарах. на б) 154
  • Співбесіда: 154
15 Корнієнко В. В. 151.000 Деактивовано (зарах. на б) 151
  • Співбесіда: 151
16 Козік М. В. 142.000 Деактивовано (зарах. на б) 142
  • Співбесіда: 142