Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 30
Заяв 17
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гунько В. А. 0.000 Відмова
2 Баранова Ю. В. 0.000 Відмова
3 Феодорова О. В. 0.000 Відмова
4 Пащенко В. С. 0.000 Відмова
5 Чуйко О. А. 0.000 Відмова
6 Кондратюк А. О. 0.000 Відмова
7 Русанова Є. О. 0.000 Відмова
8 Зайцева Е. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
9 Макогон К. В. 0.000 Відмова
10 Новицький О. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
11 Котов С. І. 0.000 Відмова
12 Пакіна А. О. 0.000 Відмова
13 Борисенко Б. А. 0.000 Відмова
14 Єріна Ю. А. 0.000 Відмова
15 Пащенко К. А. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
16 Глухов В. В. 0.000 Відмова
17 Керчу Д. В. 0.000 Відмова