Зачекайте...

181 Харчові технології

ФМСМТ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 2 • БМmax 2
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 2.5
Квота 1 1
Квота 2 1
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Пасальська І. Л. Пр. 1 163.404 До наказу (б) 173 141
  • Українська мова: 173
  • Біологія: 141
  • ГК: 1.02
done_all
2 Мальчук Ю. В. Пр. 3 149.375 До наказу (б) 145 152
  • Українська мова: 145
  • Хімія: 152
done_all
3 Цепловська А. С. Пр. 2 141.678 Деактивовано (зарах. на б) 140 137 142
  • Українська мова: 140
  • Математика: 137
  • Історія України: 142
  • ГК: 1.02
4 Шищиц К. М. Пр. 2 139.842 Деактивовано (зарах. на б) 149 126 147
  • Українська мова: 149
  • Математика: 126
  • Біологія: 147
  • ГК: 1.02
5 Лагутін Д. О. Пр. 4 131.500 Деактивовано (зарах. на б) 140 121 145
  • Українська мова: 140
  • Математика: 121
  • Історія України: 145