Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 6 • К 6
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 44
  • Конкурс на бюджет: 1.67
  • Зараховано: 25
  • Оригіналів: 25
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Маврова О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Капкаєва А. С. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Базенко Р. В. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Голубцов Д. С. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Котлубовська М. М. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
6 Постова К. О. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)