Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМ 5
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.2
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 110
Математика , k=1.25 , мін.бал 110
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 110
Історія України , k=1.25 , мін.бал 110
Біологія , k=1.25 , мін.бал 110
Фізика , k=1.25 , мін.бал 110
Хімія , k=1.25 , мін.бал 110
Співбесіда , k=1 , мін.бал 110
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шляхта М. А. 165.000 До наказу (б) 165
  • Співбесіда: 165
done_all
2 Григулька Х. В. 165.000 До наказу (б) 165
  • Співбесіда: 165
done_all
3 Іванцик В. І. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
done_all
4 Зивдій В. Ю. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
done_all
5 Яцола М. В. 159.000 До наказу (б) 128 114 140
  • Українська мова: 128
  • Математика: 114
  • Історія України: 140
done_all
6 Григулька Х. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)