Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 3 • БМ 3
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.67
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба та борошняних кондитерських виробів
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лугова Я. В. 132.000 До наказу (б) 132
  • Співбесіда: 132
  • РК: 1.04
done_all
2 Курін С. К. 125.000 До наказу (б) 125
  • Співбесіда: 125
  • РК: 1.04
done_all
3 Негреєв К. А. 121.000 До наказу (б) 121
  • Співбесіда: 121
  • РК: 1.04
done_all
4 Резніков В. О. 140.000 Відмова 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.04
5 Байрамова С. В. 126.000 Відмова 126
  • Співбесіда: 126
  • РК: 1.04