Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВіППТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 15 • БМ 4 • К 11
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.5
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мороз Н. А. 175.000 До наказу (б) 175
  • Співбесіда: 175
  • РК: 1.04
done
2 Ткаченко О. Є. 165.000 Допущено 165
  • Співбесіда: 165
  • РК: 1.04
3 Кирик О. В. 165.000 Допущено 165
  • Співбесіда: 165
  • РК: 1.04
4 Кубрушко М. В. 160.000 Допущено 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.04
5 Слободяник С. О. 155.000 Допущено 155
  • Співбесіда: 155
  • РК: 1.04
6 Тимченко М. О. 180.000 Деактивовано (зарах. на б) 180
  • Співбесіда: 180
  • РК: 1.04