Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 10 • БМ 10
Заяв 11 • Конкурс на бюджет 1.1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Левченко С. В. 190.000 До наказу (б) 190
  • Співбесіда: 190
done
2 Вольський І. Ю. 180.000 До наказу (б) 180
  • Співбесіда: 180
done
3 Яцевич Ю. В. 180.000 До наказу (б) 180
  • Співбесіда: 180
done_all
4 Васильчук В. А. 180.000 До наказу (б) 180
  • Співбесіда: 180
done
5 Пилипець В. Ю. 171.000 До наказу (б) 171
  • Співбесіда: 171
done
6 Нестеренко Д. В. 171.000 До наказу (б) 171
  • Співбесіда: 171
done
7 Литовченко В. М. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
done_all
8 Мартиненко Д. О. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
done_all
9 Коваленко А. О. 149.000 До наказу (б) 149
  • Співбесіда: 149
done
10 Ларіонов К. І. 149.000 До наказу (б) 149
  • Співбесіда: 149
done_all
11 Антіпов С. Т. 160.000 Відмова 160
  • Співбесіда: 160