Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • БМ 10
Заяв 8 • Конкурс на бюджет 0.8
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мішустіна Н. Ю. 199.000 До наказу (б) 199
  • Співбесіда: 199
done
2 Гангур О. В. 190.000 До наказу (б) 190
  • Співбесіда: 190
done
3 Прант Р. М. 177.000 До наказу (б) 138 137 150
  • Українська мова: 138
  • Математика: 137
  • Біологія: 150
done_all
4 Глєбова І. О. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
done
5 Тутутченко О. М. 150.000 До наказу (б) 131 107 122
  • Українська мова: 131
  • Математика: 107
  • Біологія: 122
done_all
6 Колесник Ю. Ю. 149.000 До наказу (б) 149
  • Співбесіда: 149
done_all
7 Сорока М. М. 149.000 До наказу (б) 149
  • Співбесіда: 149
done_all
8 Шмільов В. О. 171.000 Рекомендовано (б) 171
  • Співбесіда: 171