Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВППТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 22 • К 22
Заяв 22
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Задорожній С. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Новак В. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Орліченко Н. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Ковтун М. П. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Вітковська С. В. 0.000 До наказу (к) done
6 Козінська К. В. 0.000 До наказу (к) done
7 Шабатура Н. Л. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Шекір Н. І. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Любченко В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Максимчук С. І. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Смейко О. І. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Скалій В. П. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Маланіч К. М. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Середа М. С. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Любчич П. В. 0.000 До наказу (к) done
16 Семенчук В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
17 Травянко О. М. 0.000 До наказу (к) done_all
18 Духненко О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
19 Ящук В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
20 Заїкіна В. Г. 0.000 До наказу (к) done_all
21 Федорчук О. О. 0.000 Зареєстровано
22 Куценко С. Ф. 0.000 Зареєстровано