Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 10м
ВМ 5 • БМ 2 • К 3
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.5
readiness_score 137.000
Виробництво та технології / Харчові технології / Сенсорний аналіз в харчових технологіях
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 17
  • Конкурс на бюджет: 1.7
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 11
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 15
  • Конкурс на бюджет: 1.5
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Унгер О. О. Пр. 1 167.400 До наказу (б) 148 140 183
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 148
  • ТЗНК: 140
  • Фахове випробування: 183
  • РК: 1.04
done_all
2 Симончик В. Р. К 54.600 Зареєстровано 121 152
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • ТЗНК: 152
  • РК: 1.04
3 Курдогло М. В. Пр. 1 159.600 Відхилено (б) 100 146 184
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • ТЗНК: 146
  • Фахове випробування: 184
  • РК: 1.04
4 Лівітчук Р. О. Пр. 2 155.000 Деактивовано (зарах. на б) 137 158 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 158
  • Фахове випробування: 160
  • РК: 1.04
5 Васильєв Г. В. Пр. 2 58.800 Відмова 148 146
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 148
  • ТЗНК: 146
  • РК: 1.04
6 Романенко Є. С. Пр. 2 53.200 Відмова 126 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • ТЗНК: 140
  • РК: 1.04