Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 150 • К 150
Заяв 15
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Калашник А. П. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Гафійчук В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Чубука А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Наконечний Є. А. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Скопець В. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Тоток К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Галузінський А. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Рибаченко Д. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Висовень А. І. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Любенок О. С. 0.000 Відхилено (к)
11 Максименко М. А. 0.000 Відхилено (к)
12 Степашко Є. О. 0.000 Відхилено (к)
13 Бих І. В. 0.000 Відхилено (к)
14 Миронюк М. В. 0.000 Відхилено (к)
15 Хитриченко В. М. 0.000 Відхилено (к)