Зачекайте...

181 Харчові технології

ЕТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 50 • К 50
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Пінчук А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Селезньова Е. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Хоменко В. С. 0.000 Відхилено (к)
4 Пона В. С. 0.000 Відхилено (к)