Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 34 • К 34
Заяв 35
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 34
  • Оригіналів: 34
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бакайса С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Бобров К. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Ващук В. Ф. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Волковський С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Гнатович І. К. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Горняк Р. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Граб Т. І. 0.000 До наказу (к) done
8 Гула М. І. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Гісем Т. К. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Довганич Ю. С. 0.000 До наказу (к) done
11 Конечний Р. Е. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Костик М. І. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Кузьма Е. І. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Куцин І. І. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Левчак М. М. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Левченко А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
17 Мадяр М. М. 0.000 До наказу (к) done_all
18 Мар`ян С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
19 Марич В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
20 Матей Т. В. 0.000 До наказу (к) done_all
21 Погайда М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
22 Симодейко І. І. 0.000 До наказу (к) done
23 Станчак А. С. 0.000 До наказу (к) done
24 Сухар М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
25 Тарасенко О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
26 Тимчик О. М. 0.000 До наказу (к) done
27 Товт Ч. К. 0.000 До наказу (к) done
28 Ференц Р. М. 0.000 До наказу (к) done_all
29 Ференц Р. М. 0.000 До наказу (к) done_all
30 Хрипак М. І. 0.000 До наказу (к) done_all
31 Хрущ О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
32 Цицика Е. В. 0.000 До наказу (к) done_all
33 Шконда Р. В. 0.000 До наказу (к) done
34 Яцкулич Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
35 Станинець С. Ю. 0.000 Відхилено (к)