Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 150 • К 150
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Пасічник Ю. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Новіков М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Віннічук Т. Л. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Теличко Т. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Іщук Є. І. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
6 Козаченко Я. С. 0.000 Відмова
7 Холод Н. Ю. 0.000 Відмова
8 Трохова К. О. 0.000 Відмова