Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 20 • К 20
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Семенець К. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Климчук В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Кузюра Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Мартинюк А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Музюкова А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Масльонка П. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Мовчан А. А. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Проценко В. В. 0.000 Рекомендовано (к)