Зачекайте...

181 Харчові технології

ВТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 3 • К 3
Заяв 15
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м`яса
  • Зараховано: 14
  • Оригіналів: 14
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Виставкін І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Виставкін А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Щербина А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Падалкін Є. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Шаталов С. М. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Александров М. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Погребський М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Олефіренко М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Короткий О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Якименко Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Богдан Н. О. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Гринчишин О. В. 0.000 До наказу (к) done
13 Бойко Ю. В. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Наумчук Т. П. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Говзан Н. В. 0.000 Відмова