Зачекайте...

181 Харчові технології

ВТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 21 • БМ 21
Заяв 18 • Конкурс на бюджет 0.86
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м`яса
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 15
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Нестранська Д. М. 151.000 До наказу (б) 151
  • Співбесіда: 151
  • РК: 1.04
done_all
2 Щербак Т. В. 139.000 До наказу (б) 139
  • Співбесіда: 139
  • РК: 1.04
done_all
3 Дешко Д. Я. 135.000 До наказу (б) 135
  • Співбесіда: 135
  • РК: 1.04
done_all
4 Семенюк С. С. 125.000 До наказу (б) 125
  • Співбесіда: 125
  • РК: 1.04
done_all
5 Крута-Дубницька В. В. 121.000 До наказу (б) 121
  • Співбесіда: 121
  • РК: 1.04
done
6 Загребельний Р. В. 120.000 До наказу (б) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.04
done_all
7 Манзяк С. В. 119.000 До наказу (б) 119
  • Співбесіда: 119
  • РК: 1.04
done_all
8 Давидкова А. С. 118.000 До наказу (б) 118
  • Співбесіда: 118
  • РК: 1.04
done_all
9 Кирильченко М. В. 117.000 До наказу (б) 117
  • Співбесіда: 117
  • РК: 1.04
done_all
10 Кравець А. С. 114.000 До наказу (б) 114
  • Співбесіда: 114
  • РК: 1.04
done_all
11 Свідовська Г. В. 113.000 До наказу (б) 113
  • Співбесіда: 113
  • РК: 1.04
done_all
12 Штепа А. В. 111.000 До наказу (б) 111
  • Співбесіда: 111
  • РК: 1.04
done_all
13 Журавель І. В. 110.000 До наказу (б) 110
  • Співбесіда: 110
  • РК: 1.04
done_all
14 Суховій О. М. 107.000 До наказу (б) 107
  • Співбесіда: 107
  • РК: 1.04
done_all
15 Мальона Н. С. 104.000 До наказу (б) 104
  • Співбесіда: 104
  • РК: 1.04
done_all
16 Ткаченко А. М. 142.000 Допущено 142
  • Співбесіда: 142
  • РК: 1.04
17 Міхєєнко В. О. 150.000 Відмова 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04
18 Генов Є. В. 0.000 Відмова