Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБIПВФД Магістр (на основі: Магістр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в ресторанному господарстві
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 57
  • Конкурс на бюджет: 4.75
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
  • Рекомендовано всього: 37
  • Рекомендован на контракт: 37
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Швець А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Новіченко М. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
3 Годунко Є. В. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Михайлик Р. В. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Панчук Т. В. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Войтов Д. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Савюк О. В. 0.000 Рекомендовано (к)