Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • БМ 10
Заяв 13 • Конкурс на бюджет 1.3
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів, Зберігання та переробка зерна
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сухіх Д. Х. 168.000 До наказу (б) 168
  • Співбесіда: 168
  • РК: 1.07
done_all
2 Калусенко А. Л. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.07
done_all
3 Колюка Є. І. 158.000 До наказу (б) 158
  • Співбесіда: 158
  • РК: 1.07
done_all
4 Мальченко П. С. 155.000 До наказу (б) 155
  • Співбесіда: 155
  • РК: 1.07
done_all
5 Хорсун І. С. 152.000 До наказу (б) 152
  • Співбесіда: 152
  • РК: 1.07
done_all
6 Шестаков Д. М. 148.000 До наказу (б) 148
  • Співбесіда: 148
  • РК: 1.07
done_all
7 Васильєв І. М. 145.000 До наказу (б) 145
  • Співбесіда: 145
  • РК: 1.07
done_all
8 Літвінов С. О. 143.000 До наказу (б) 143
  • Співбесіда: 143
  • РК: 1.07
done_all
9 Дрозд В. В. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.07
done
10 Ремньов А. В. 138.000 До наказу (б) 138
  • Співбесіда: 138
  • РК: 1.07
done_all
11 Часніковська Л. В. 148.000 Відхилено (б) 148
  • Співбесіда: 148
  • РК: 1.07
12 Кобзенко А. В. 187.000 Відмова 152 151 145
  • Українська мова: 152
  • Математика: 151
  • Історія України: 145
  • РК: 1.07
13 Литвин Д. Р. 160.000 Деактивовано (зарах. на б) 148 107 128
  • Українська мова: 148
  • Математика: 107
  • Біологія: 128
  • РК: 1.07