Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТСБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 15 • К 15
Заяв 15
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 27
  • Конкурс на бюджет: 2.7
  • Зараховано: 14
  • Оригіналів: 15
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Коваль С. А. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Мажаровський І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Саркісян А. К. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Хмилевський Б. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Шкулєпова Я. М. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Лю Т. Л. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Лебедєв А. В. 0.000 До наказу (к) done
8 Мойсеєнко О. К. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Лантух С. В. 0.000 До наказу (к) done
10 Олейник Д. М. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
11 Шкулєпов О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Заводян Я. П. 0.000 Допущено
13 Ситько Д. Є. 0.000 Відмова
14 Яблоновський В. К. 0.000 Відмова
15 Черних Д. О. 0.000 Відмова done