Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Бакалавр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 3р 9м
ВМ 3 • К 3
Заяв 6
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 42
  • Конкурс на бюджет: 1.22
  • Зараховано: 17
  • Оригіналів: 17
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендовано на бюджет: 4
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 94
  • Конкурс на бюджет: 2.4
  • Зараховано: 42
  • Оригіналів: 42
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 3
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мороз Р. В. 0.000 Зареєстровано
2 Полтавський С. М. 0.000 Зареєстровано
3 Назарков Д. А. 0.000 Зареєстровано
4 Балак В. Є. 0.000 Зареєстровано
5 Зажарський М. В. 0.000 Зареєстровано
6 Дереза О. Д. 0.000 Зареєстровано