Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 14 • К 14
Заяв 14
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 14
  • Рекомендован на контракт: 14
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 17
  • Конкурс на бюджет: 0.85
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кізима Я. І. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Симівський А. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
3 Ванівський Р. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Дропа Б. М. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Федунь С. І. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Борисенко В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Нуцковський Ю. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) done
8 Гірський Г. І. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Ільчишин І. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Леськів Р. Б. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
11 Бичков`як Я. Я. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Фоловко П. І. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Марків С. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
14 Поплета Ю. І. 0.000 Рекомендовано (к)