Зачекайте...

181 Харчові технології

ФМСМТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 5 • К 5
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Крафтові харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Куприйчик Н. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Васькевич І. О. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Довгалюк С. В. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Кобильчук О. М. 0.000 Рекомендовано (к)