Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 30 • К 30
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 38
  • Конкурс на бюджет: 0.62
  • Зараховано: 20
  • Оригіналів: 20
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендовано на бюджет: 7
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Карпенко С. І. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Грещук В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Мороз С. О. 0.000 Рекомендовано (к)