Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шевчук С. В. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Коляда Є. А. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Мельниченко В. А. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
4 Агеєв В. В. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)