Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБА Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 12 • К 12
Заяв 13
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 72
  • Конкурс на бюджет: 2.23
  • Зараховано: 42
  • Оригіналів: 44
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 111
  • Конкурс на бюджет: 2.93
  • Зараховано: 44
  • Оригіналів: 44
  • Рекомендовано всього: 33
  • Рекомендован на контракт: 33
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гайдаржі П. Г. 0.000 До наказу (к) done
2 Шевченко Н. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Проскуріна В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Ткаченко В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Смоквина Г. М. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Завірюха Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Завойчинська О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Постова К. О. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Краєва К. О. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Жук М. М. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Серебрякова Т. М. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Никифорчак Є. А. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Пожар К. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)