Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 13
  • Конкурс на бюджет: 3
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 33
  • Конкурс на бюджет: 7.67
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 13
  • Рекомендован на контракт: 13
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Харченко В. С. 0.000 До наказу (к) done_all