Зачекайте...

181 Харчові технології

БТЕФКДТЕУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Олексів А. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Виноградов Р. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Яремчук Я. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Миндюк Н. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Левицький Р. А. 0.000 Зареєстровано
6 Левицький І. А. 0.000 Зареєстровано
7 Кубарич Ю. В. 0.000 Зареєстровано
8 Рибак І. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)