Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 8 • К 8
Заяв 14
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Нанівський В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Бак Ю. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Бак С. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Довгий О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Куцан М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Пінчук В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Ристанін А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Буката М. С. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Казмірчук В. В. 0.000 Зареєстровано
10 Лисюк О. М. 0.000 Зареєстровано
11 Носов В. М. 0.000 Зареєстровано
12 Цицюра О. В. 0.000 Зареєстровано
13 Нагорний М. В. 0.000 Відхилено (к)
14 Козлов Б. Ю. 0.000 Відхилено (к)