Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 50 • К 50
Заяв 10
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Козак К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Федоров Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Турчин І. І. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Чигрин А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Аліярова Е. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Кабак О. С. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Пархомчук М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Медведюк Я. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Благовірна Х. О. 0.000 Допущено
10 Турчин І. І. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)