Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТСБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 6
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 4
  • Конкурс на бюджет: 0.67
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 3
  • Конкурс на бюджет: 0.4
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Акулініна І. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Наумович І. М. 0.000 До наказу (к) done
3 Турбуланова Г. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Барда Т. С. 0.000 Відмова
5 Руденко Д. І. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
6 Бадюля О. О. 0.000 Відмова