Зачекайте...

181 Харчові технології

ДВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 15 • К 15
Заяв 15
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Самохвалова А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Неклеса Ю. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Бердишев М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Старінцева А. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Малишевський Я. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Бердишева Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Газукіна А. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Холод Н. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Сірик В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Яковина Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Падафа Д. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
12 Жолуденко К. О. 0.000 Відмова
13 Руденко Е. Д. 0.000 Відмова
14 Ворона Ж. О. 0.000 Відмова
15 Лисковацька А. В. 0.000 Відмова