Зачекайте...

181 Харчові технології

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 17 • К 17
Заяв 17
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендован на контракт: 12
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 5
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дядечко М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Чепурний В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Поліщук С. А. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Петровський В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Ставецька Р. В. 0.000 До наказу (к) done
6 Гімла Д. М. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Момот Т. В. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Чуприна О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Кравченко О. І. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Берегова Н. М. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Шкуратенко М. Л. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Головай Р. В. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Поліщук Ю. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Чернецька С. В. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Царенко В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Гордієнко Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Мереженюк Ю. В. 0.000 Рекомендовано (к)